Opptakskrav

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

  • Fullført tre år på videregående skole
  • Fagbrev/svennebrev
  • Realkompetanse
Les mer om opptakskrav

Søknadsfrist

Søknadsskjemaet for høsten 2015 åpner i løpet av november. Vi har rullerende opptak med søknadsfrist 15. april. Kvalifiserte søkere tas opp fortløpende.

Send inn en søknad

Priser

Pris per semester: 50 300,-

En registreringsavgift på kr 1 850,- kommer i tillegg til studieavgiften.

Utdanningen støttes av Lånekassen, og er godkjent som fagskoleutdanning av NOKUT.

Les mer om priser

Utstyr

Informasjon om anbefalt utstyr og pensumliste får du ved skolestart. Vi anbefaler alle våre studenter å investere i egen Mac/PC.

Studiet

Studiet

På studiet lærer du om interaksjonsdesign, digitalt design og webutvikling. Etter endt studie kan du planlegge, designe, brukerteste og utvikle nettsider og apps til store og små kunder.

Fagområder

Dette studiet har mange spennende fag, du kommer til å lære om interaksjonsdesign, design og kommunikasjon i digitale medier, prototype utvikling, brukertesting, web animasjon, HTML & CSS og JavaScript.

Jobbmuligheter

Som ferdig utdannet kan du jobbe innenfor en rekke stillinger som interaksjonsdesigner, informasjonsarkitekt, webmaster, webdesigner, webutvikler, appdesigner eller front-end utvikler.

Arbeidsform

Utdanningen er svært praktisk og kombinerer design, teknologi og kommunikasjon. Du lærer deg å bruke verktøy som Sketch, Photoshop, Illustrator, HTML5, CSS3 og Javascript.

Studiehverdag

Du vil bli utfordret på alt fra å intervjue brukere, utvikle prototyper, brukerteste prototypene til å designe og programmere forskjellige brukergrensesnitt.

Bachelorgrad

Etter å ha fullført to med interaksjonsdesign, kan du ta en bachelor i Australia.

Møt studieleder

Olivier Klaver

Det er fokus på oppgaver og prosjekter som er lik de du vil møte når du kommer ut i industrien. Utdanningen er fremtidsrettet, har en god faglig tyngde og du lærer om de ulike trinn og ledd i et webprosjekt – fra planleggingsprosessen til design og utvikling. Les mer.

Nysgjerrig på mer?

Kontakt oss

Siste nytt