Nyhetsredatørenes råd

 

 

Hva jobber en brand manager med?

 

 

Intervju med kreativ leder i Anorak

Studentportrett

Markus Hermansen//

Debuterte med kortfilm på filmfestivalen i Cannes

Forhåpentligvis kommer jeg et steg nærmere å leve av å lage film.

– Jeg trivdes veldig godt de to årene jeg var på NKH, og har lært utrolig mye om filmskaping der. Som så mye annet, handlet det rett og slett bare om å prøve å gjøre det. Og det var akkurat det vi gjorde på NKH. Vi ble kastet ut i masse praktisk arbeid, og det er det man lærer av.

Les mer

Tatjana Mrkaljevic//

Fikk frilanskontrakt med magasinet KK mens hun studerte

Jeg er veldig fornøyd med både lærerne, klassen og det kreative skolemiljøet.

– Studieprogrammet ved NKH er veldig interessant og variert, samt at det gir detaljert innsikt i de ulike sjangrene. Dette fører til at jeg hele tiden oppdager nye sider ved fotofaget som jeg ikke viste kom til å tiltrekke meg.

Les mer

Benjamin Mathias Silseth//

Ble programleder for NRKs Trekant i studietiden

Da jeg fant ut at jeg kunne studere journalistikk i Trondheim ved NKH var jeg solgt.

– Inntrykket mitt av NKH er veldig bra! Jeg har jo selv fått en super klasse, og man får veldig god oppfølging siden klassene er små og mer intime. Studentmiljøet i Trondheim må man jo være skada for å ikke like.

Les mer