Stilling ledig

Markedskonsulent

Salg- og markedsavdelingen søker etter en markedskonsulent. Du vil være en del av Norges Kreative Høyskole sitt team som markedsfører høyskolen og rekrutterer nye studenter. Du vil rapportere til markedssjef ved Norges Kreative Høyskole.

Les hele utlysningen på Finn.no

 

 

Nyhetsredatørenes råd

 

 

Hva jobber en brand manager med?

 

 

Intervju med kreativ leder i Anorak

Studentportrett

Markus Hermansen//

Debuterte med kortfilm på filmfestivalen i Cannes

Forhåpentligvis kommer jeg et steg nærmere å leve av å lage film.

– Jeg trivdes veldig godt de to årene jeg var på NKH, og har lært utrolig mye om filmskaping der. Som så mye annet, handlet det rett og slett bare om å prøve å gjøre det. Og det var akkurat det vi gjorde på NKH. Vi ble kastet ut i masse praktisk arbeid, og det er det man lærer av.

Les mer

Tatjana Mrkaljevic//

Fikk frilanskontrakt med magasinet KK mens hun studerte

Jeg er veldig fornøyd med både lærerne, klassen og det kreative skolemiljøet.

– Studieprogrammet ved NKH er veldig interessant og variert, samt at det gir detaljert innsikt i de ulike sjangrene. Dette fører til at jeg hele tiden oppdager nye sider ved fotofaget som jeg ikke viste kom til å tiltrekke meg.

Les mer

Benjamin Mathias Silseth//

Ble programleder for NRKs Trekant i studietiden

Da jeg fant ut at jeg kunne studere journalistikk i Trondheim ved NKH var jeg solgt.

– Inntrykket mitt av NKH er veldig bra! Jeg har jo selv fått en super klasse, og man får veldig god oppfølging siden klassene er små og mer intime. Studentmiljøet i Trondheim må man jo være skada for å ikke like.

Les mer